Online Escape Room

Follow The money

Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5
Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf? Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur?

KEnmerken escaperoom

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

3-8 personen 

   Speelduur

max. 60 minuten

   Software

Whatsapp & Videocall-software

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Eveline Teunissen
Eveline Teunissen
Lees verder
Super leuk follow the money gespeeld. Echt een aanrader, zowel met collega's als met vrienden!
Mirthe Drost
Mirthe Drost
Lees verder
Ik vond deze escape room heel leuk en uitdagend. Het zat goed in elkaar en er was echt teamwork voor nodig. Zeker een aanrader dus!
Cathy Dingsté
Cathy Dingsté
Lees verder
Follow the Money is een leuk en uitdagend online escapespel. Het is een origineel verhaal met soms lastige, maar wel leuke opdrachten. Zeker een aanrader!

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze online escape room in groepen van 3 t/m 8 personen. Het aantal groepen dat tegelijkertijd start, is onbeperkt. 

Aantal personen

Tot 24 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over de Online Escape Room

Follow The Money is dé online escape room van 2021! Een tof avontuur in tijden van de lockdown. Via een WhatsApp-groep ontvangen jullie informatie van directeur Edmund Braafheid. Door het oplossen van opdrachten, puzzels en mysteries helpen jullie Edmund bij het ontrafelen van een groot geheim. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt Edmund toe. De 60 minuten gaan in…

Stappenplan

  1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
  2. Zet een VideoCall op (bijv. Teams, Skype, Zoom, Hangouts of een soortgelijke app) om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
  3. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
  4. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van Edmund Braafheid, de directeur. Dit telefoonnummer voeg je 10 minuten voor aanvang aan je WhatsApp-groep toe.
  5. De directeur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
  6. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen. Jullie zullen de computer nodig hebben om online te kunnen speuren.

Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur sinds tijden! ✌

Het spel is te spelen met minimaal spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een VideoCall kun je contact houden. De beste spelervaring heb je met 4-8 spelers per groep.

Het is ook mogelijk om meerdere groepen tegelijk te boeken, je kunt dit online reserveren voor 3-24 personen.

Het is ook mogelijk om deze online escape room te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het beveiligingsbedrijf. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. 😉

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Follow The Money te kunnen oplossen heb je het volgende nodig: 

  • een computer/laptop met een goede internet verbinding.
  • WhatsApp, om in contact te komen met Edmund Braafheid. 
  • een VideoCall verbinding met je teamgenoten.

De kosten zijn 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Let op: voor grotere groepen (meer dan 24 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een offerte op te vragen.

Wanneer je zelfstandig online boekt kan dit snel en veilig via iDeal.

Onze online escape room boek je per persoon en dus niet per team. Je betaalt dus per persoon voor de ervaring die je krijgt. Dit is het absoluut waard!

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

In de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van de  directeur van het beveiligingsbedrijf: Edmund Braafheid. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en dan zal Edmund het spel opstarten…

Spannend!

Zeker! De directeur blijft tijdens het spel bereikbaar en denkt graag met jullie mee. Hij wilt tenslotte ook graag het mysterie oplossen!

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig kun je een beroep doen op de directeur om mee te denken. 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan krijg je vaak nog wel wat extra tijd van de directeur!

Altijd prijs dus! 😎

Jazeker, klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?