Online teambuilding, dé oplossing tijdens hybride werken

Persoonlijk

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk. Je praat niet tegen een computer, maar met een van onze betrokken spelbegeleiders.  Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek!

Op maat gemaakt

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan!

Merk jij ook dat niet alle collega’s elkaar kunnen ontmoeten nu hybride werken de nieuwe norm is geworden? Bang dat dit uiteindelijk invloed zal hebben voor de relaties tussen werknemers en de loyaliteit naar jullie bedrijf?
Zet dan onze online teambuilding activiteiten in om iedereen betrokken te houden!

Crazy 88 stadseditie

Gem. beoordeling
4.6/5

De Crazy 88 Stadseditie is een citygame vol hilarische uitdagingen dat te spelen is in je eigen stad. Vorm een team van 3 – 6 personen en zorg dat je zoveel mogelijk punten binnensleept door de meeste opdrachten uit te voeren. Stap uit die comfort zone en ga voor de winst!

Crazy 88 Spelbox

Gem. beoordeling
4.6/5

Maak kennis met onze Crazy 88 Spelbox; het ultieme spel om je uit je comfort zone te halen. In deze grensverleggende race tegen de klok neem je het op tegen je collega’s, vrienden of familie om te strijden voor de hoogte score. Voer het allerbeste, het allersnelste of het aller-origineelst de opdrachten uit en verdien de meeste punten van iedereen! Sleept jouw team alle 88 punten binnen?

Crazy 88 Online

Gem. beoordeling
4.6/5

De Crazy 88 Online editie is precies wat je verwacht; alle diversiteit en grenzeloosheid van een Crazy 88 game maar dan volledig online. Ook in jouw eigen kantoor/huiskamer weten we de grenzen op te zoeken – en dat maakt ook deze variant minstens zo hilarisch! Laat je  anderhalf uur helemaal gaan met je collega’s, vrienden of familie en haal al die punten binnen!

Gem. beoordeling
4.6/5

Om te voorkomen dat je jouw werknemers naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet turen hebben we er een speciale cybersecurity escape room voor ontwikkeld. Ons spel ‘Take Back Control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Laat jouw medewerkers het belang van een goede cyberveiligheid zelf ontdekken en werk aan bewustwording tijdens een spannend en leerzaam spel.

The ultimate pubquiz

Gem. beoordeling
4.6/5

Een ontzettende interactieve en dynamische quiz waar iedereen van jouw werk wel zijn steentje in kan bijdragen. Uiteraard komen wij met enthousiaste presentatoren, een geluidsinstallatie en een prijsje voor het winnende team jullie kant op! Daarnaast hebben we ons Rad van Fortuin, waarbij het team wat het dichtste bij het correcte antwoord zit mag draaien aan het rad.

De hollandse quiz

Gem. beoordeling
4.6/5

Van bitterbal tot Max Verstappen; van het Mauritshuis tot tulpen; van onze Willem-Alexander tot Kraantje Pappie. Onze eigengemaakte Hollandse quiz heeft voor iedereen wel een onderwerp wat bekend is en vragen waar ze nog nooit eerder over nagedacht hebben. Kies zorgvuldig je teamgenoten en sleep die kampioensbeker binnen!

Gem. beoordeling
4.6/5
Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt!

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

hOE WERKT EEN ONLINE TEAMBUILDING ACTIVITEIT?

Al onze online teambuilding activiteiten zijn te spelen op afstand van elkaar. Om elkaar ook nog te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een VideoCall te starten. Overigens kun je er ook voor kiezen een online activiteit bijvoorbeeld samen op kantoor te doen tijdens de vrijmibo! Dit is ook ontzettend tof. Los samen puzzels op tijdens een online escape room of leer pokeren van een prof. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen! Have fun.

Ga bijvoorbeeld voor een ONLINE ESCAPE ROOM

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Online Escape Room! Maar wat houdt dit precies in? Met een online escape room ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel te ontrafelen! Niet fysiek in een kamer, maar geheel online en op afstand! Nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan mee aan 1 van onze online escape rooms en hebben meer dan 850 bedrijven een succesvol online bedrijfsuitje gehad. Probeer jij het ook uit?!

HEB JE EEN VRAAG?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

DIT VINDEN ANDEREN VAN ONS​

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄