Online teambuilding, dé oplossing tijdens hybride werken

persoonlijk

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk. Je praat niet tegen een computer, maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek!

op maat gemaakt

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan! Klik hier voor meer informatie.

Merk jij ook dat niet alle collega’s elkaar kunnen ontmoeten nu hybride werken de nieuwe norm is geworden? Bang dat dit uiteindelijk invloed zal hebben voor de relaties tussen werknemers en de loyaliteit naar jullie bedrijf?
Zet dan onze online teambuilding activiteiten in om iedereen betrokken te houden!

Onze teambuilding activiteiten

Al onze Online Teambuilding activiteiten zijn opgezet in tijden van de coronacrisis. We hebben in 2 jaar tijd ruim 5500 bedrijven kunnen voorzien van toffe online groepsactiviteiten. Dit hebben we met veel plezier gedaan en goed nieuws! Dit doen wij nog steeds. Naast dat we vele fysieke events mogen organiseren zien we dat Online Teambuilding activiteiten nog steeds gewild en succesvol zijn.
De reden hiervan is dat door het vele hybride werken, het soms lastig kan zijn om iedereen tegelijk op kantoor te ontvangen. Een Online Teambuilding activiteit is dan de perfecte oplossing om toch nog met heel het bedrijf samen te komen en plezier te maken. Bekijk onderstaand de mogelijkheden.
Gem. beoordeling
4.6/5
Dit interactieve en hilarische spel is volledig online te spelen. Hebben jullie ook zin om weer even lekker gek te doen samen? Ga de uitdaging aan met onze 44 crazy opdrachten. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.
Gem. beoordeling
4.6/5
We zijn het er allemaal wel over eens. We zijn weer toe aan gezelligheid! Hiervoor is de SocialQuiz het aangewezen spel! Het is een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s.
Gem. beoordeling
4.6/5
Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje waarbij een borrel niet ontbreekt? Dan hebben wij de oplossing! In samenwerking met Hert Bier presenteren wij een digitale interactieve bierproeverij inclusief videorondleiding door de brouwerij. Vooraf krijg je drie speciaalbiertjes inclusief speciaalbierglas en bieropener thuisgestuurd, en tijdens de activiteit kun je samen vanuit een videocall proeven, genieten van een leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.
Gem. beoordeling
4.6/5
Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie?! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers. Jonkers is een professioneel pokerspeler en is doorgebroken in het professionele circuit. In 2017 wist Jonkers zijn grootste prijs in zijn carrière te winnen. Hij werd 3e bij de World Series of Poker Europe en won een half miljoen euro.
Gem. beoordeling
4.6/5
Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online VrijMiBo? Of wil je entertainment voor jouw online feestje? De Online Muziek Bingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!
Gem. beoordeling
4.6/5

Onze Cocktailworkshop alle deelnemers volgen de workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten en samen een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit aan het doen zijn. De cocktailworkshop wordt gegeven vanuit de European Bartender School in Amsterdam die in 2015, 2017 en 2019 de award voor beste barschool ter wereld hebben gewonnen. Wij zetten deze expertise graag in, om bij jullie thuis de lekkerste cocktails te shaken!

Gem. beoordeling
4.6/5
Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt!
Gem. beoordeling
4.6/5
Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad. Zowel geschikt op afstand van elkaar, als vanaf dezelfde locatie. Een interactieve game die je speelt vanuit een WhatsApp-groep. De ultieme online escaperoom die je thuis speelt!
Gem. beoordeling
4.6/5
Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Eindelijk, het is Hans Dremstijn gelukt. Pieter de Roon komt terug. Na al die tijd zal de ICT-medewerker voor het eerst weer oog in oog komen te staan met de directeur van het Hoogeboom College. Of toch niet… Helpen jullie Dremstijn opnieuw in deze online escape room?
Gem. beoordeling
4.6/5
Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Een ding is namelijk zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Speel nu de hoofdrol in deze online escape room vol list en bedrog.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

hOE WERKT EEN ONLINE TEAMBUILDING ACTIVITEIT?

Al onze online teambuilding activiteiten zijn te spelen op afstand van elkaar. Om elkaar ook nog te kunnen zien en om goed samen te kunnen werken tijdens het spel adviseren we een VideoCall te starten. Overigens kun je er ook voor kiezen een online activiteit bijvoorbeeld samen op kantoor te doen tijdens de vrijmibo! Dit is ook ontzettend tof. Los samen puzzels op tijdens een online escape room of leer pokeren van een prof. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen! Have fun.

Ga bijvoorbeeld voor een ONLINE ESCAPE ROOM

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Online Escape Room! Maar wat houdt dit precies in? Met een online escape room ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een raadsel te ontrafelen! Niet fysiek in een kamer, maar geheel online en op afstand! Nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & raadsels op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en antwoorden. Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan mee aan 1 van onze online escape rooms en hebben meer dan 850 bedrijven een succesvol online bedrijfsuitje gehad. Probeer jij het ook uit?!

HEB JE EEN VRAAG?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

DIT VINDEN ANDEREN VAN ONS​

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄