ONLiNE teambuilding activiteit?

Social Spel is dé oplossing om met collega's iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Collega’s die vanuit huis werken bellen elkaar in de eerste weken dagelijks op. Er is overleg, wordt aan elkaar gedacht maar na enkele weken wordt dit minder. Tijd voor een stukje online teambuilding! SocialSpel.nl is hét antwoord op jouw zoektocht naar een geschikte online teambuilding activiteit. De collega’s moeten zich verenigingen, samen zoeken, speuren en het Hoogeboom Mysterie oplossen. Dat vraagt samenwerking en een stukje leiderschap.

Het Hoogeboom Mysterie
Je geplande teambuilding activiteit kan geen doorgang vinden. Je kan geen 1,5 meter afstand houden, mag niet met zoveel mensen bij elkaar komen. En nu? De online en interactieve WhatsApp Escape Room van SocialSpel.nl kent deze beperkingen niet. In teams van zo’n zes personen gaat deze online teambuilding activiteit zeker in de smaak vallen! Je speelt het spel wanneer jij wilt. Allemaal tegelijk of iedere dag een andere groep? Wij staan zeven dagen per week voor jullie klaar.

Crazy 44
Of hebben jullie zin om weer eens lekker gek te doen? Speel dan ons Crazy 44 spel met 1,5 speelplezier. Zo leer je je collega’s eens op een andere manier kennen! Ook dit spel is ieder moment te spelen en wordt, net zoals de Escape Room, persoonlijk begeleid. 

De SocialQuiz
De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden heeft onze quizmaster op zeer professionele wijzen deze online pubquiz samengesteld.  Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, Sport en Logo’s. Test je kennis en die van je collega’s tijdens onze online PubQuiz.  

Geïnteresseerd  in één van onze teambuilding activiteiten? Vraag onderstaand een offerte of meer informatie aan, dan helpen we je graag verder. 

Zo werkt een online teambuilding activiteit:

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@socialspel.nl of bel/app mij op 06 40265135

Zij deden al een online teambuilding activiteit via Social Spel

Andere mogelijkheden

Cadeau geven

Het leukste cadeau in quarantaine-tijd, voor zowel medewerkers als relaties!

MAATWERK

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan!

Dit zeggen eerdere spelers van het online teambuilding activiteit

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar chris@socialspel.nl of bel/app mij op 06 51532249

Veelgestelde vragen over een online teambuilding activiteit

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je appgroep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je vrienden/familie en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Je speelt het spel in teams van 6-8 personen 
  1. Met jouw team neem je deel aan een videogesprek om optimaal te kunnen overleggen.Je kiest zelf de software voor het videogesprek, wij nemen hier niet aan deel. 
  1. Je maakt een WhatsApp groep aan voor jouw team. Volgens onze instructies, voeg je de schooldirecteur, Hans Dremstijn10 minuten voor aanvang van het spel toe aan deze groep. 
  1. Het spel start d.m.v. video’s en opdrachten van onze spelbegeleiders, in de rol van Hans Dremstijn. Wij begeleiden het spel actief, geven tips&hints, stellen vragen en zorgen dat alle groepen, ongeacht het niveau, een leuke tijd hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! Op afstand toch een leuk uur vermaak met collega’s!

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Het Mysterie van Het Hoogeboom College gaat over directeur Hans Dremstijn die zijn ICT Manager, Pieter de Roon kwijt is. Pieter moet zorgen dat de docenten online lessen kunnen geven en zonder hem gaat dit niet lukken. Vind jij Pieter binnen 60 minuten terug?

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Het doel is om het Hoogeboom Mysterie binnen 60 minuten op te lossen. De gemiddelde ‘oplostijd’ bedraagt 51 minuten.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Met hoeveel personen of groepen kan ik het spel spelen? Goede vraag! Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 6-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen.

Goede vraag! Met zoveel collega’s als je wil!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 6-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen.

Het is mogelijk om álle groepen gelijktijdig te starten, maar via een eigen kalender is het ook mogelijk dat alle groepen op een eigen moment 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.