online uitje op maat

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje voor je medewerkers? Een online activiteit waar nog lang over nagepraat wordt? Dan ben je met een online uitje op maat, op de juiste plek! Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal. Daarnaast willen wij bedrijven ook dé persoonlijke touch kunnen geven bij een online bedrijfsuitje. Hiervoor hebben wij het concept online uitjes op maat bedacht!

persoonlijk

Onze operators kunnen jullie tijdens het spel persoonlijk begeleiden.

samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek! 

Fun en educatief

Bij elk spel is het belangrijk om niet alleen entertainment te brengen maar ook zaken als samenwerking, strategie en teambuilding zijn van belang.

op maat gemaakt

Een eigen verhaallijn, een eigen vormgeving, alles is mogelijk! Samen met jou maken we het online uitje geheel op maat.

De mogelijkheden voor een online uitje op maat
Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte online uitjes met de online escape room als onze expertise. Alle uitjes uit ons assortiment kunnen op maat gemaakt worden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. SocialSpel biedt een totaaloplossing aan, waarbij we met passie allerlei zaken kunnen uitdenken en begeleiden. Echt niets is ons te gek!

Hoe maken wij een online uitje op maat
Om hét perfecte online uitje op maat te maken gaan we met jou in overleg, samen bespreken we alle wensen en daarna beginnen de professionals met het ontwikkelen. Wanneer gewenst is het ook mogelijk dat onze eigen operators de game begeleiden, zo kan er met 10 maar ook met meer dan 1000 mensen tegelijk gespeeld worden. Bekijk hier onze werkwijze.

Speciaal voor FutureLab50+: Ontdek je digitalent! is de JobOn escaperoom ontwikkeld als ludieke opstarter van het digitale trainingsprogramma waarin we werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger maken, niet alleen qua skills maar zeker qua inzicht in de veranderende arbeidsmarkt door digitalisering. De JobOn Escaperoom is een goede start van het programma, erg praktisch en waarin meteen duidelijk wordt welke vaardigheden nog zijn te ontwikkelen. Deze, voor de meeste deelnemers eerste escaperoomervaring, wordt positief beoordeeld en ervaren als een eerste onderdompeling in de huidige digitale vaardigheden

Medewerker

JobOn

ING logo

Meedenkend, flexibel en een top resultaat. Deelnemers vonden het op maat gemaakte spel erg leuk!

Medewerker

ING

Wij maakten online uitjes op maat voor
GepersoNaliseerde oplossiNg

Ben je in plaats van een online uitje op maat op zoek naar een virtueel live event, een serious game of toch naar een bestaand uitje? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier onze huidige uitjes die op maat gemaakt kunnen worden en neem vooral contact op wanneer je specifieke wensen hebt. 

Vier de kerst en ga los tijdens onze 44 CRAZY kerst opdrachten. Kom uit je comfortzone en maak er online een onvergetelijke kerst van. Ready, set, go!

Onze online kerstquiz laat jou je kerst kennis testen, maar ook je algemene kennis. Muziek, geschiedenis, alles komt voorbij. Merry Quizmas!

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online kerstborrel? De virtuele kerstbingo is perfect voor gezelschappen die online gezellig kerst willen vieren!

Op zoek naar een spannende en uitdagende kerstsborrel? Speel een online escape room! Kies uit één van onze vier spannende escaperooms.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Uit je comfort zone
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Nu ook: Oranje Zomer Editie zodat we dit seizoen niet volledig over hoeven te slaan!

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding.

Proeverij + rondleiding
Gem. beoordeling
4/5

Samen online bierproeven, inclusief te gekke bierquiz en interactieve videorondleiding door de brouwerij van het Veluwse Hert Bier. 

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Leer pokeren
Gem. beoordeling
4/5

Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1. 

Er kunnen nog meer leuke online activiteiten en workshops op maat gemaakt worden. Denk aan een cocktail, schilder of bakworkshop! We vertellen je hier graag meer over

Veelgestelde vragen over de op maat gemaakte online uitjes

Elk op maat gemaakte online uitje vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we het uitje gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte online uitje te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat wij de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de het uitje. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat het online uitje perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we het hele online uitje langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

Dan is dé dag eindelijk aangebroken! De dag dat jouw vrienden, familie of collega’s aan het online uitje gaan deelnemen. Het uitje kan door onze operators worden begeleid. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van het online uitje willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de het online uitje met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om aan een online uitje deel te nemen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde online uitjes aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die het online uitje kunnen begeleiden. 

Wij maken diverse online uitjes op maat, maar de gemiddelde lengte van een spel ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur.   

Ja, zeker! Dit is juist het hele idee van de op maat gemaakte online uitjes. Wij kunnen de uitjes snel aanpassen, dus speciaal naar jouw wensen op maat maken. Wanneer gewenst kunnen de spellen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden. Écht een uniek uitje dus!

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , JobOn en Unilever. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.

Zijn jullie er klaar voor?

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.