DE ONLINE SOCIALQUIZ

De essentie van kennis is om het te gebruiken

De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden hebben wij de online SocialQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, Sport en Logo’s. Vorm teams van 4 a 5 personen en ga met elkaar de strijd aan!

Deze online pub quiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een video call kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en mag zich de winnaars van de SocialQuiz noemen?

Wil je de quiz met één team spelen (4 tot 6 personen) ? Boek dan via de knop: Direct Reserveren. Speel je graag met meerdere teams tegen elkaar? Stuur dan even een mail naar julia@socialspel.nl met de datum en de tijd. Dan kunnen we dit voor jullie organiseren! 

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@socialspel.nl of bel/app mij op 0640265135

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel