Online socialquiz als bedrijfsuitje?

De online social quiz van Social Spel is dé oplossing om met collega's iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Je collega’s werken keihard maar veelal is dit onzichtbaar want iedereen zit thuis. Normaal is er de vrijmibo of dat leuke etentje maar dat zit er dit jaar niet in. Hoe beloon jij nu de mensen die zo hard voor je werken? En hoe zorg jij dat de sociale contacten binnen je bedrijf ook in deze tijd worden onderhouden? SocialSpel.nl is dé oplossing voor een online bedrijfsuitje dat voldoet aan alle voorschriften.

De SocialQuiz
Deze online pub quiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden. Met de SocialQuiz zit je altijd goed en kan je het individueel of in groepjes van 4 á 5 personen tegen elkaar opnemen. Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en wint de SocialQuiz?!

Jouw online bedrijfsuitje helemaal afmaken? Bezorg een diner, borrel of kleine attentie op het moment dat de collega’s dit spel spelen. Zo kunnen jullie zelfs gezamenlijk dineren of proosten! Ook dit is via ons te regelen!

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Bekijk de trailer

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

"De online uitjes van SocialSpel zijn van A tot Z perfect geregeld!"
Arthur
Nu.nl
Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel

Andere mogelijkheden

Cadeau geven

Het leukste cadeau in quarantaine-tijd, voor zowel medewerkers als relaties!

MAATWERK

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan!

Dit zeggen eerdere spelers van het online bedrijfsuitje:

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Previous
Next

Veelgestelde vragen over de online pub quiz

Onze online pub quiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

     1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
     2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de                               SocialQuiz met jullie delen. 
     3. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de                               SocialQuiz in zoom.
     4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!
     5. Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!  

Met alle thuiswerkende collega’s merken veel bedrijven dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat werken en dan missen we de connectie met elkaar. Dit spel is dan echt de oplossing om je collega’s even uit de thuiswerkende sleur te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’sSport en Logo’s.

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook indiviuel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden tm 80 personen.

De SocialQuiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!