Online lente en zomer uitjes

Wil jij het liefst ook met al je vrienden, familie of collega’s iets leuks doen om de lente en zomer te gaan vieren? Helaas duurt het nog even voordat we weer met grote groepen samen kunnen komen om de zomer te vieren! Tot die tijd bieden wij met onze virtuele lente en zomer uitjes dé oplossing, want deze zorgen voor een zomerse sfeer en een perfect vermaak op afstand.

Gem. beoordeling
4.6/5

Met deze 44 crazy opdrachten gaan jullie samen helemaal los en leren jullie elkaar pas echt kennen!

Gem. beoordeling
4.6/5

Leer bakken onder begeleiding van een chefkok en creëer samen een heerlijke zomerse aardbeien-rabarber cake.

Gem. beoordeling
4.6/5

Kom helemaal in de zomer stemming bij het maken van deze zomerse cocktails. Leer shaken en proef je eigen creatie!

Gem. beoordeling
4.6/5

Al jullie favoriete zomerliedjes komen voorbij! Meezingen is toegestaan, maar houd jullie bingokaart in de gaten! 

WAT HOUDEN ONZE ONLINE LENTE EN ZOMER UITJES IN?

Kijkende naar het openingsplan voor Nederland lijkt het erop dat we voorlopig nog niet met grote groepen samen kunnen komen of met alle collega’s op kantoor kunnen werken. Mocht je nu toch met je bedrijf wat tofs willen doen, dan heeft SocialSpel.nl hier dé oplossing voor. Wij bieden interactieve lente en zomer uitjes die online op afstand met elkaar gespeeld kunnen worden!

Met deze online uitjes komen jullie helemaal in de lente en zomer sfeer. Ga samen met vrienden, familie of collega’s los met de crazy 44 oranje zomer editie, waarbij jullie zowel het sport als het zomerseizoen in huis halen. Of brengen jullie de zomerse geur in huis bij het bakken van jullie eigen aardbeien-rabarber cake? Shaken jullie de lekkerste zomercocktails? Of weten jullie alle zomerliedjes te combineren bij de bijbehorende artiest tijdens de zomerse virtuele muziekbingo?

Jouw online lente en zomer uitje is zo geregeld. Boek snel 1 van onze online uitjes!

Wil je met een grote groep collega’s, vrienden of familie spelen? Dit is geen probleem! Je kunt via onderstaande knop voor elk spel een offerte aanvragen en zo kunnen wij dit voor je organiseren. 

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

PERSOONLIJK

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk. Je praat niet tegen een computer, maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

sAMENWERKEN

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek! 

oP MAAT GEMAAKT

Een eigen script, aangepast aan uw bedrijf? Of een bedrijfsklassement. Het kan! Klik hier voor meer informatie.

zij deden al een ONLINE BEDRIJFSUITJE BIJ ONS:

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online lente en zomer uitjes. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

033 2475157

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.