serious games

Met de online serious games ontwikkelen wij de spel ervaring die jij nodig hebt!

Serious games

Gemiddeld beoordeeld:
4.7/5

Wat is een serious game?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt et risus eu lacinia. Pellentesque viverra ex efficitur, semper felis at, mattis est. Phasellus euismod hendrerit ipsum, et luctus dolor laoreet sit amet.

Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal. Ben je misschien opzoek naar een toffe escaperoom, een strategische game of een event waar!

De mogelijkheden met een serious game

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis tincidunt et risus eu lacinia. Pellentesque viverra ex efficitur, semper felis at, mattis est. Phasellus euismod hendrerit ipsum, et luctus dolor laoreet sit amet. Vestibulum justo dui, faucibus vitae justo ut, sodales pellentesque tortor. Aenean sodales lacus odio.!

Toelichten expertise in Escape room, maar dat we ook allerlei anderen zaken kunnen uitdenken en begeleiden. SocialSpel kan echt een totaaloplossing bieden voor bedrijven.

Hoe maken wij een serious game?

Dit doen we vooral in overleg, samen bespreken we alle wensen en gaan uiteindelijk aan de slag om een perfecte serious game op te leveren. Wanneer gewenst is het ook mogelijk dat onze eigen operators de game begeleiden, zo kan er met 10 maar ook met meer dan 1000 mensen tegelijk gespeeld worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je meer weten? Ik sta je graag geheel vrijblijvend te woord! Mail naar chris@socialspel.nl of bel/app mij op 06 51532249

PersooNlijk

Tijdens het spel worden spelen persoonlijk begeleid door onze operators.

samenwerken

Boost de teamspirit, werk samen in en speel met alle medewerkers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? voor ons is niets te gek!

Leuk en Effectief

Bij elk spel is het belangrijk om niet alleen entertainment te brengen maar ook zaken als samenwerking, strategie en teambuilding zijn van belang.

Op maaT gemaakt

Een bedrijfsklassement, een eigen script, alles kan. Samen met jouw maken we de serious game geheel op maat.

Wij maakten SERIOUS GAMEs voor

GepersoNaliseerde oplossiNg

Ben je in plaats van een online serious game toch op zoek naar een bestaand uitje, of juist een gepersonaliseerd uitje? Ook dat is mogelijk! Bekijk hier onze huidige uitjes en neem vooral contact op wanneer je specifieke wensen hebt.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Uit je comfort zone
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Met deze activiteit wordt het zeker lachen!

Test jullie kennis!
Gem. beoordeling
4.2/5

Onze originele online pubquiz met diverse originele thema’s en leuke vragen, inclusief live spelbegeleiding. Test jouw kennis!

Proeverij + rondleiding
Gem. beoordeling
4/5

Samen online bierproeven, inclusief te gekke bierquiz en interactieve videorondleiding door de brouwerij van het Veluwse Hert Bier. 

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog. Spanning gegarandeerd

Leer pokeren
Gem. beoordeling
4/5

Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie?! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers.

Online Escape Room
Gem. beoordeling
5/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: deze escape room bevat spoilers over deel 1.

Meer leuke online activiteiten worden binnenkort gepubliceerd!

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We helpen je graag. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. 😄

Veelgestelde vragen over online serious games

Even uitleggen hoe makkelijk het allemaal niet is, dat we alles naar wens opleveren etc. Hieronder het stappenplan afstemmen met Julia.

Stappenplan:

  1. Intakegesprek

Samen behandelen we jouw wensen voor het spel. Hier overleggen we over het doel van het spel en kijken we hoe de serious game vorm gaat krijgen.

2. Aan de slag

Met onze professionals gaan we keihard aan de slag. Om een goed doordachte serious game te ontwerpen. In een leuke spelvorm zullen al jullie wensen worden verwerkt.

3. Feedbackronde

Wanneer het eerste concept gereed is gaan we in overleg en is het tijd voor feedback.

4. Oplevering

Na het verwerken van de feedback gaan we nog eens in gesprek en worden de laatste puntjes op de i gezet voor de game. Onze operators zullen op de dag van spelen het spel kunnen begeleiden.

5. Evaluatie

Het opzetten van een serious game is super leuk, jouw eigen uitje op maat gemaakt. Maar hoe is het bevallen? We bespreken dit graag nog even met je!

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Of je nu met 10 personen speelt of met 1000, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren. Neem vooral contact op als jullie een uitje op maat willen spelen.

In overleg, minimale tijd overleggen met Julia en Jeroen. Als minimaal kan er denk ik al binnen 1 a 2 weken een uitje op maat gemaakt worden.

In overleg, over het algemeen een uur. Maar er is van alles mogelijk. (verder uitwerken)

Jazeker, verder toelichten -> we kunnen snel uitjes aanpassen en wanneer gewenst worden spellen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden.

Aber naturlich! Even toelichten dat dit kan en we zelf operators hebben om alles te begeleiden

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , Jobon en Unilever. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Zijn jullie er klaar voor?