Crazy 88 citygame

Gaat jouw team ervandoor met de felbegeerde winnaarstitel?
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

De Crazy 88 Stadseditie is een citygame vol hilarische uitdagingen dat te spelen is in je eigen stad. Vorm een team van 3 – 6 personen en zorg dat je zoveel mogelijk punten binnensleept door de meeste opdrachten uit te voeren. Stap uit die comfort zone en ga voor de winst! Perfect voor vrienden of familie die de stad willen leren kennen!

Hoe werkt Crazy 88 Stadseditie?
Voor het spelen van dit spel heb je geen attributen nodig. Met een fanatiek team en een uurtje schaamteloosheid kom je een heel eind! Via je telefoon ontvang je van onze Crazy 88 Keurder een thema en de daarbij behorende opdrachten. Met je teamleden probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Uiteraard heeft de keurder bewijs nodig van deze vertoningen, dus zorg dat je van alles beeldmateriaal hebt. De keurder kent punten toe aan de uitvoeringen van de teams en kondigt een nieuw thema met nieuwe opdrachten aan. Worden jij en je teamleden de nieuwe Crazy 88 Kampioenen?!

De Crazy 88 stadseditie is de ultieme manier om jouw stad beter te leren kennen. Met verrassende uitdagingen is het een middag met gegarandeerd plezier. Wil je meer weten over onze citygame? Neem vrijblijvend contact op aan en we staan je graag te woord.

Ook volledig in het engels beschikbaar

KEnmerken van DE CRAZY 88 CITYGAME

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

3-6 personen 

  Speelduur

90-120 minuten

  Nodig

Whatsapp

  Prijs

€49,- per team, incl. BTW

  Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€49,-
Per team, inclusief btw

Wist je dat je deze 2 varianten van CRAZY 88 ook kunt spelen?

SPelBox

Klaar voor een spel vol gekke en hilarische uitdagingen op een locatie naar keuze? Kies dan voor onze Crazy 88 spelbox. Ontvang een doos met daarin alle benodigdheden om knotsgekke opdrachten uit te voeren en je grenzen te verleggen. Klik hieronder om een offerte aan te vragen of klik voor meer informatie!Online

Voor alle teams en vriendengroepen die een online activiteit zoeken hebben we Crazy 88 Online gecreëerd. Net zo uitdagend, maar dan te spelen in elk huishouden. Ontvang via WhatsApp van onze spelbegeleider een thema en doldwaze opdrachten. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen?

Veelgestelde vragen over crazy 88 citygame

We hebben zorgvuldig de opdrachten geselecteerd om de leukste ervaring te kunnen bieden. Dit betekent dat we de allerleukste en origineelste opdrachten hebben gekozen! Dit varieert van een paspop kussen tot bierviltjes verzamelen tot een baard invlechten. Meer gaan we niet verklappen, maar geen zorgen; het zijn allemaal onschuldige opdrachten. Het enige wat wat schade op zou kunnen lopen is je ego ;)! Bovendien hoef je niet alle opdrachten te voltooien om het spel te spelen. Na een kwartier krijg je een nieuwe ronde en zijn er weer nieuwe kansen om punten te halen.

Het spel is speelbaar tijdens de openingstijden van de winkels in jouw gekozen stad. Er zitten namelijk bepaalde opdrachten tussen waarbij het wel de bedoeling is dat je een horecazaak/winkel in kunt gaan. Wat betreft de keurder vanuit ons zijn wij zeer flexibel! Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Laat ons weten welk tijdstip jouw voorkeur heeft en dan regelen we dat graag voor je!

Wij kennen een speciale Crazy 88 Keurder toe aan jullie game. Dit is iemand waar de teams via WhatsApp persoonlijk contact mee hebben. De keurder kondigt de thema’s aan, geeft de opdrachten vrij, houdt de scores bij, is er voor al jullie vragen en multitaskt tevens als cheerleader om jullie aan te moedigen! 

Heb je een inside joke die je naar voren wilt laten komen? Of een gekke traditie die perfect past binnen het spel? Tuurlijk kan dat! Wij vinden het alleen maar leuk om voor jullie een unieke ervaring te kunnen bieden. Wat je wensen ook zijn; alles is bespreekbaar. Ga vooral los met jullie creatieve ideeën en dan komen we er samen wel uit.

Het is mogelijk om een online spelbegeleider toe te voegen aan uw boeking. De prijs hiervoor hangt af van het aantal spelers.

Zijn jullie er klaar voor?

Organiseer je uitje in 6 stappen

Max - RVO
Max - RVO
"Leuk en afwisselend"
Lees verder
Het was een hele leuke quiz en afwisselende quiz, het team weet goed de spanning op te bouwen zodat het tot het einde toe erg leuk blijft!
Robert - Axius
Robert - Axius
"Feestvreugde"
Lees verder
Het was super leuk gisteren. En de quiz is heel goed verlopen. Die heeft de feestvreugde aanmerkelijk vergroot! Kylian deed het heel goed.
Debby - Akros
Debby - Akros
"Erg gezellig"
Lees verder
Iedereen vond het erg gezellig. Het viel goed in de smaak. De presentator, Kylian, heeft het super goed gedaan.

Offerte aanvragen

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

Geïnteresseerd geraakt?