Online vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest die je wél kunt uitvoeren en waarbij je je nog steeds aan alle corona maatregelen houdt? Met onze (vrij)gezellige online activiteiten wordt het echt een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Uit je comfort zone
Gem. beoordeling
4.3/5

Ga samen helemaal los tijdens onze 44 crazy opdrachten! Crazy 44 is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing voor een geslaagd online vrijgezellenfeest!

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Proeverij + rondleiding
Gem. beoordeling
4/5

Samen online bierproeven, inclusief te gekke bierquiz en interactieve videorondleiding door de brouwerij van het Veluwse Hert Bier. 

een ONLINE VRIJGEZELLENFEEST IS DÉ OPLOSSING

Gaat één van je vrienden binnenkort trouwen? Wat leuk! Misschien zijn je offline plannen door de coronamaatregelen het water gevallen óf wist je al dat het een alternatief vrijgezellenfeest ging worden, maar heb je geen idee hoe je dit wil aanpakken. Eén ding is zeker: jullie vrijgezel in het midden verdient een onvergetelijk vrijgezellenfeest voordat hij/zij in het huwelijksbootje stapt! SocialSpel.nl biedt de mogelijkheid om het vrijgezellenfeest door te laten gaan met onze super toffe online vrijgezellenfeest activiteiten.

Een online vrijgezellenfeest is zo geregeld. Boek snel 1 van onze online activiteiten!

Wil je met meer dan 20 personen een online vrijgezellenfeest organiseren? Vraag dan onderstaand een offerte aan. Dan helpen we je graag verder!

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Dit zeggen eerdere spelers:

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo van de Kamp
Theo van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuk spel om met collega's te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je collega's op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Escaperoom, maar dan digitaal. Leuke speurtocht gehad! Zat goed in elkaar 😄
Vorige
Volgende

COMBINEER de ACTIVITEIT MET EEN BORRELPAKKET!

Om jullie online vrijgezellenfeest echt compleet te maken is het mogelijk om jullie vrijgezel of gelijk alle deelnemers te verrassen met één van onze heerlijke pakketten! Alle pakketten worden met zorg verpakt en bij iedereen thuisbezorgd. Ideaal in deze tijden! Voor een persoonlijke touch kunnen jullie ons een begeleidende brief toesturen, dan voegen wij deze voor een klein bedrag aan het pakket toe. 

Uiteraard kunnen wij rekening houden met diëten en allergieën. Laat het ons weten samen met de adressen en wij verzorgen de rest.

MEER INFORMATIE? Of een OFFERTE OP MAAT?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online vrijgezellenfeest activiteiten. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

085 0608747

De beller is sneller.

julia@socialspel.nl

Mail mij gerust.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje.