Zomerse virtuele muziekbiNgo

Al jouw favoriete Zomerliedjes komen voorbij! meeziNgen is Toegestaan, maar houd je biNgokaart In de gaTen!

Gemiddelde beoordeling
4.2/5
Ein-de-lijk! We hebben er lang op gewacht, maar de zomer komt er eindelijk weer aan. Met de Zomerse Virtuele Muziekbingo kom je vast helemaal in de stemming. De Zomerse Virtuele Muziekbingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!
 
Hoe werkt de Zomerse Virtuele Muziekbingo?

Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zingt en speelt verschillende zomerliedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. Wie van jouw groep wint de bingo?

 

Benieuwd hoe het er uit ziet? Op verzoek sturen we je voorbeelden van andere organisaties die het ontzettend leuk hebben gehad!

Offerte aanvragen
Door op onderstaande knop te drukken kun je een offerte aanvragen.

€ 15,-
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken muziekbingo:

   Aantal deelnemers

25 t/m onbeperkt

   Speelduur

30-60 minuten

   Software

Videocall

   Prijs

€ 15,- pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Zij deden al een bedrijfsuitje via social spel

Veelgestelde vragen

Via een link kan elke speler een eigen unieke bingokaart genereren. Via een video call zullen de muzikanten de Bingo hosten. Guus speelt en zingt achter de piano of Marloes en Niels, ons muzikale duo, speelt allerlei liedjes die op de bingokaarten staan. We spelen dan voor de horizontale rij, verticale rij en volle kaart! Het is heel gezellig en er wordt altijd veel meegezongen.

Goede vraag! 

Het spel is te spelen met minimaal 20 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze zomerse muziekbingo te spelen. D.m.v. een video call kun je allemaal contact houden en de artiest zien. 

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag

Je kan hier een offerte aanvragen. Hierbij kan je de gewenste datum, tijd, aantal personen en wensen doorgeven. Wij laten z.s.m. weten of de door jullie gewenste datum is. 

Zodra je aangeeft definitief bij ons te willen reserveren, checken wij de beschikbaarheid van de muzikanten en laten wij weten of de door jullie gewenste datum mogelijk is. Na afloop van de activiteit ontvang je de factuur.

De Muziekbingo is ontzettend populair en helaas kan het voor komen dat sommige dagen al volgeboekt zijn. Wees dus op tijd!

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor. Dan is het genot van live entertainment met je collega’s absoluut een aanrader! Deze zomerse Muziekbingo is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen!

De Muziekbingo duurt ongeveer een uur, maar kan ook in 30 minuten gespeeld worden.

De kosten zijn € 15,- exclusief BTW per deelnemer. 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Om aan de Virtuele Muziekbingo deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call
  • Een digitale bingokaart die je na het reserveren van ons ontvangt

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?

Meer InformAtie? Of een Offerte op maAt?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄