Crazy 44 - oranje zomer editie

Met deze 44 zomerse CRAZY opdrachten leren jullie elkaar pas echt kennen!

Gemiddelde beoordeling
4.2/5

Wil jij het liefst ook met al je vrienden, familie of collega’s iets leuks doen om de lente en zomer te gaan vieren? En mis jij het supporten van de nationale teams dit jaar ook zo erg? Dan hebben wij heel erg goed nieuws! Met deze Oranje Zomer editie haal jij namelijk zowel het sport als het zomerseizoen in huis! 

Met 44 opdrachten, geheel in Zomer en Oranje thema, wordt het corona proof samenkomen tijdens de zonnige dagen van 2021 toch nog een onvergetelijke ervaring. In deze Crazy 44 editie zitten verschillende leuke en te gekke opdrachten waardoor je als vriendengroep, familie of collega’s toch nog in oranje geuren en kleuren de lente/zomer kunnen vieren! Jullie krijgen 1.5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Hoe werkt Crazy 44 – de Oranje Zomer editie?
Je vormt een groepje van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten, en net zoals bij CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Haal je skipak maar alvast tevoorschijn, daag met jouw team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn!

Reserveren
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken voor groepen tot en met 24 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder.

Tip: ook leuk voor families!

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken Crazy 44:

  Aantal groepen

Onbeperkt

  Aantal personen per groep

4-8 personen 

  Speelduur

90 minuten

  Software

Whatsapp

  Prijs

9,75 pp excl. btw

  Beschikbare talen

Nederlands

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Zij deden al een online CRAZY 44 GAME via Social Spel
Anouck de Wacht
Anouck de Wacht
Lees verder
Heel leuk en goed in elkaar gezet spel, alles online te doen en wij hebben het als groep van 5 deelnemers ook vanaf 5 verschillende locaties gespeeld en dit was heel erg leuk en goed te doen met Whatsapp en Skype!
Jessy Holewijn
Jessy Holewijn
Lees verder
Leuk spel! We hebben het leuk gehad en het is goed opgezet. Leuk voor een avondje vermaak.
Jurre van Ruth
Jurre van Ruth
Lees verder
Erg leuk spel! Met collega's gedaan om in deze tijden van werken op afstand toch weer lekker in het teamgevoel te komen.
Mark de Vos
Mark de Vos
Lees verder
Leuk en knap in elkaar gezet! Je wordt er weer lekker fanatiek van 🙂 Aanrader!
Previous
Next

Offerte aanvragen

Veel gestelde vragen

Onze Crazy 44 –  Oranje Zomer editie is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om toch nog samen de zomer en het sport seizoen kunnen vieren.

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Vorm een team van 4 tot 8 personen. Wanneer je met een grote groep wilt spelen kun je opsplitsen in teams. We hanteren in dit tweede geval een groepsgrootte van 6 tot 8 personen per team.
  2. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. 
  3. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. 
  4. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! 

Nu je niet kunt genieten van de wintersportvakantie bieden we met de Crazy 44 wintersporteditie mensen toch nog de kans een onvergetelijk wintersport ervaring op te doen dit jaar.  Met de wintersporteditie van Crazy 44 zal je gekleed in je beste ski-outfit zeker sensatie tegemoet gaan!

We snappen dat je benieuwd bent naar de opdrachten. Om een tipje van de sluier op te lichten hebben wij hier een klein aantal voorbeeldvragen die je kan verwachten:

  • Trek je zwembroek over je kleding aan!
  • Zing samen het refrein van ‘Wij houden van Oranje’ achterstevoren!
  • Gebruik zomers-fruit als snor en laat je handen los
  • Maak een zo gestoord mogelijk apres-beach kapsel!

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 4-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden tm 24 personen.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Je praat niet tegen een computer maar met een van onze betrokken spelbegeleiders. Interactie en plezier vinden wij heel belangrijk! 

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?