CRAZY 44 - HOME EDITION

Met deze 44 CRAZY opdrachten leren jullie elkaar pas echt kennen!

Dit interactieve en hilarische spel is volledig online te spelen. Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn. Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen!
 
Je speelt het spel in groepjes van 5 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door onze spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoeveel van de 88 punten denken jullie te gaan behalen?

Het is ook mogelijk om dit online spel te spelen met grotere groepen. Ga met elkaar de competitie aan: wie behaalt de meeste punten?! Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven of kom hier met ons in contact voor grotere groepen familie/vrienden.
 
Wil je voor 1 spel reserveren? Klik dan onderstaand op: direct reserveren. 

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@socialspel.nl of bel/app mij op 0640265135

Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel