ONLINE SUMMER COCKTAILWORKSHOP

Leer shaken en geniet van je eigen CREATIE.

Gemiddelde beoordeling
4.2/5
Wat deze zomer echt niet mag ontbreken is een heerlijke cocktail! Hoe leuk is het dan om samen met je vrienden, familie of collega’s te leren hoe je deze zelf kan maken? Bij deze Online Summer Cocktailworkshop volgen alle deelnemers volgen de workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten. Samen met je collega’s doe je een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit. De cocktailworkshop wordt gegeven vanuit de European Bartender School in Amsterdam die in 2015, 2017 en 2019 de award voor beste barschool ter wereld hebben gewonnen. Wij zetten deze expertise graag in, om bij jullie thuis de lekkerste cocktails te shaken!
 
Hoe werkt de Online Summer Cocktailworkshop?

Alle deelnemers krijgen een cocktailpakket thuisgestuurd met daarin alle ingrediënten en materialen die ze nodig hebben tijdens de cocktailworkshop. De workshop is voor de deelnemers live te volgen via een Video Call.

Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 zomerse cocktails gemaakt: De Pina Colada, Mai Tai en French Martini. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Tussendoor wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktailquiz, een flavour map game en worden er flair tricks gegeven. Ook kunnen meerdere deelnemers mee doen op één adres. De deelnemers krijgen dan 1 pakket per adres met voor elke deelnemer eigen ingrediënten en materialen.

Om er voor te zorgen dat je na de cocktailworkshop nog steeds lekkere cocktails kan maken hebben we er voor gezorgd dat je alle opgestuurde materialen mag houden!

Flairshow (optioneel)
Kosten: € 99,-
Boek een show van voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartenden. Hij zal live een spectaculaire show verzorgen.

Offerte aanvragen:

Door op onderstaande knop te drukken kun je een offerte aanvragen.

€ 49,95,-
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken cocktailworkshop:

   Aantal deelnemers

Vanaf 20 personen of vanaf 10 personen tegen een speciaal tarief

   Speelduur

90 minuten

   Software

Videocall via Teams, Zoom, Google Meet of een ander programma naar keuze

   Prijs

49,95 pp excl. btw en incl. verzendkosten

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Zij deden al een bedrijfsuitje via social spel

Veelgestelde vragen

De Online Summer CocktailWorkshop is de feestelijke activiteit in tijden van lockdown! Door middel van een video call wordt onze online Cocktail Workshop wordt begeleid door ervaren Bartenders. Zij zetten graag hun expertise in, om bij jou en je collega’s thuis de lekkerste cocktails te shaken. Een dag voor de activiteit ontvangen jullie een pakket met daarin alle ingrediënten en materialen om in totaal drie cocktails zelf te maken. De cocktails kunnen zowel alcoholhoudend als alcoholvrij gemaakt worden. Naast het maken van de cocktails wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktail quiz, een flavour game en worden er een aantal flair tricks aangeleerd. Natuurlijk mag het leukste van allemaal niet ontbreken… Het proeven van je eigen creaties!

Samenvattend werkt de Online Summer Cocktailworkshop als volgt:

  • Reserveer bij ons een datum en een tijd
  • Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van tevoren nodig
  • Iedere deelnemers ontvangt thuis een cocktailpakket met alle ingrediënten en materialen om drie cocktails te maken. Alle opgestuurde materialen mag je houden, zodat je na de workshop nog steeds lekkere cocktails kan maken. 
  • Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de Bartender hier inloggen en beginnen met de workshop! 

Cheers! 🍹

Je kunt de Summer Cocktailworkshop doen vanaf 20 personen tot 500 personen. Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer.

Stuur ons een hier boekingsopdracht of je offerte aanvraag. 

De kosten voor groepen vanaf 20 personen zijn € 49,95 per deelnemer excl. BTW en inclusief de verzendkosten.  Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer. De prijs is inclusief het cocktailpakket. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de cocktailpakketten op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

Het arrangement is naar wens uit te breiden met de volgende optie:

  • Een spectaculaire live flairshow van een voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartending. De kosten hiervoor zijn € 99,- per deelnemer.


Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan hier. 

De workshop duurt 90 minuten. De tijd zal, net als de shakers, omvliegen!

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook 😉)

Je zou alle dagen onze cocktailworkshop kunnen doen. We werken op drukke dagen met verschillende shiften:

-15:00 uur – 16,30 uur

-16,30 uur – 18,00 uur

-18,00 uur – 19,30 uur

Mocht jouw tijdsvoorkeur hier niet bijzitten dan kunnen we in overleg een andere tijd uitzoeken.

Wanneer je de boeking maakt hebben wij uiterlijk 14 dagen van tevoren het aantal deelnemers en we hebben zeven werkdagen nodig om het de cocktails bij jou of jullie thuis te bezorgen.

Nee, wij sturen verschillende ingrediënten om 3 zomerse cocktails te kunnen maken. Er is de  mogelijkheid om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Daarnaast krijgen jullie ook materialen die je nodig hebt om de cocktails te maken, zoals een shaker, een maatbeker, een citruspers en een stamper. Deze materialen mogen jullie na de workshops houden. Hierdoor kan je thuis nóg meer cocktails maken.

Niet zoveel 😄

 

Om aan de online cocktail workshop deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call
  • Het cocktailpakket die vanuit ons wordt bezorgd

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?

Meer InformAtie? Of een Offerte op maAt?

Via onderstaand formulier kunt u een offerte of meer informatie opvragen.

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄