De OnlIne kerstquiz

Ideaal voor de online kerstborrel

Gemiddelde beoordeling
4.3/5

De combinatie van Kerst vieren en kennis delen is een onvergetelijke Kerst en met deze reden hebben wij de Online KerstQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden, familie of collega’s teams van 4 á 5 personen (het aantal teams is onbeperkt) en ga met elkaar de strijd aan. Merry Quizmas!

Hoe werkt de online KerstQuiz?
Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment worden gespeeld! De quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Er is een spelbegeleider van ons aanwezig die de antwoorden van alle teams zal beoordelen, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. Er zal door middel van Zoom verbinding worden gemaakt met de spelbegeleider. Als er in teams gespeeld wordt kan je zelf nog een VideoCall opzetten om met je team te communiceren. De antwoorden kunnen doorgegeven worden met menti.com. Deze komen dan bij de spelbegeleider terecht en (als het goed is) stromen de punten binnen!  Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en trotseert de Kerst als winnaar van de KerstQuiz?

Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop online boeken voor groepen tot en met 80 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer personen tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder. 

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

KEnmerken ONLINE kerstquiz

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per groep

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Whatsapp

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Voor bedrijven en groepen met meer dan 24 personen
Vanaf 24 personen mogelijk op ieder tijdstip, neem contact op voor de mogelijkheden
Voor vrienden, families en collega's tot 24 personen
Maandag
20:00 uur
Dinsdag
20:00 uur
Woensdag
20:00 uur
Donderdag
20:00 uur
Vrijdag
20:30 uur
Zaterdag
20:30 uur
Zondag
15:00 uur
20:00 uur
Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel