De OnlIne kerstquiz

De essentie van kennis is om het te gebruiken!

Gemiddelde beoordeling
4.3/5

De combinatie van Kerst vieren en kennis delen is een onvergetelijke Kerst en met deze reden hebben wij de Online KerstQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden en familie teams van 4 á 5 personen en ga met elkaar de strijd aan. Merry Quizmas!

Hoe werkt de online KerstQuiz?
Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment worden gespeeld! De quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. In teams van 4 á 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen (als het goed is) binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en trotseert de Kerst als winnaar van de KerstQuiz?

Offerte aanvragen
Je kunt via de onderstaande knop een offerte aanvragen voor 1 tot wel 9 teams. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Stuur dan even een mail naar julia@socialspel.nl met de datum en de tijd. Dan kunnen we dit voor jullie organiseren!

Wil je een boeking maken voor je bedrijf en wil je met meer dan 9 teams spelen? Kijk dan eens hier naar onze oplossingen voor bedrijven. 

€ 7,75
Per persoon, inclusief btw

MEER INFORMATIE? OF EEN OFFERTE?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar info@socialspel.nl of bel/app mij op 06 17512567

Voor bedrijven en groepen met meer dan 24 personen
Vanaf 24 personen mogelijk op ieder tijdstip, neem contact op voor de mogelijkheden
Voor vrienden, families en collega's tot 24 personen
Maandag
20:00 uur
Dinsdag
20:00 uur
Woensdag
20:00 uur
Donderdag
20:00 uur
Vrijdag
20:30 uur
Zaterdag
20:30 uur
Zondag
15:00 uur
20:00 uur
Zij deden al een online bedrijfsuitje via Social Spel