ONLINE POKERCLINIC VAN EEN PRO​

Leer pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie?! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers. Jonkers is een professioneel pokerspeler en is doorgebroken in het professionele circuit. In 2017 wist Jonkers zijn grootste prijs in zijn carrière te winnen. Hij werd 3e bij de World Series of Poker Europe en won een half miljoen euro.

Als professioneel pokerspeler heeft Mathijs een ontzettend leuk programma ontwikkeld om mensen te leren pokeren. Dit programma is omgezet naar een Online Workshop Pokeren en wordt begeleid door professionele poker instructeurs.

Hoe werkt de Pokerclinic?
Jullie beginnen met een online workshop waarin de basisregels van het pokeren worden uitgelegd. Zo leer je eigenlijk alles wat je moet weten om te kunnen gaan spelen, maar onthoudt: “Poker takes a minute to learn, but a lifetime to master.” Na de workshop volgt een oefentoernooi. Even warmdraaien voor het echte werk: het grote pokertoernooi! Voordat het toernooi officieel van start gaat volgen er nog een aantal tips en ben je klaar om echt te gaan knallen! 

Bluf je jezelf naar de TOP en bemachtig je alle poker chips van je collega’s? Dan ben jij de grote pokerkampioen en liggen je collega’s minstens een jaar lang aan je voeten!

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! De pokerclinic is mogelijk tot 360 deelnemers, meer personen zijn mogelijk met aanpassingen d.m.v. voorrondes en finale

Reserveren
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken voor groepen tot en met 80 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder.

Kenmerken pokerclinic

   Aantal deelnemers

8 tm onbeperkt

   Speelduur

1,5 uur of 3 uur

   Software

Eigen pokersoftware + Zoom/Teams oid

   Prijs

Vanaf 19,95 pp incl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands , Engels

€ 19,95
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur.
Theo Van de Kamp
Theo Van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Maaike Van der Valk
Maaike Van der Valk
Lees verder
Super leuke avond gehad. Helemaal leuk dat wij het hier vanuit Oostenrijk met vrienden in Nederland konden spelen! Zat goed in elkaar het spel. Zeker een aanrader.
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Marina de Jong
Marina de Jong
Lees verder
Erg gezellige middag met vrienden gehad zo in de tweede lockdown. Ook echt wat opgestoken van de cursus, alleen helaas niet gewonnen hahaha

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze online poker clinic met groepen van 8 t/m onbeperkt aantal personen.

Aantal personen

Tot 24 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over de pokerclinic

Eén van de beste pokerspelers van Nederland, heeft een ontzettend leuk programma ontwikkeld om mensen te leren pokeren. Dit programma is omgezet naar een Online Workshop Pokeren wordt begeleid door professionele poker instructeurs

 

Samenvattend werkt de Pokerclinic als volgt:

  • Na het maken van de boeking ontvangen jullie via de mail een uitleg over het opzetten van de workshop
  • Voor de workshop ontvang je een Zoomlink. Hier zullen de pokeraars de workshop geven.
  • Tijdens de workshop wordt gebruik gemaakt van een Poker App.
  • Eerst zullen de basisregels van het pokeren worden uitgelegd.
  • Via de Poker App wordt een oefentoernooi gespeeld om warm te draaien.
  • Elke deelnemer krijgt tips en advies over zijn of haar spel.
  • Het grote pokertoernooi met je collega’s!

Van 10 tot 360 deelnemers als 1 groep! Onder de 10 personen zou ook mogelijk zijn de vaste kosten worden dan minimaal € 200,- euro. En meer deelnemers? Dat kan natuurlijk ook! De groep kan zich dan opsplitsen in 2 groepen.

Er kan online gereserveerd worden voor groepen tot 80 personen. Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of vraag een offerte aan.

De PokerClinic is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond. Laat ons weten wanneer dan reserveren wij dit graag voor je in.

Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Met de PokerClinc leer je samen met je collega’s de basisregels van het pokeren. Op deze manier leer je eigenlijk alles wat je moet weten om te kunnen gaan spelen. Na de workshop volgt een oefentoernooi. Even warmdraaien voor het echte werk: het grote pokertoernooi! Voordat het toernooi officieel van start gaat volgen er nog een aantal tips en ben je klaar om echt te gaan knallen!

De gehele workshop duurt 2,5 tot 3,5 uur (kan in overleg bepaald worden).

Niet zoveel 😄

Om aan de Online Pokerclinic mee te kunnen doen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • Een telefoon/tablet, voor de Pokerapp
  • Een video call verbinding met je teamgenoten.

Jazeker, klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?