Een eigen wereld met een Escape Room op Maat

Heb jij een verhaal dat je met je collega’s wilt delen? Een issue dat je spelenderwijs door de deelnemers wilt laten oplossen? Zorgen voor fun en verbinding? Dan helpen we jou om dit te bereiken door middel van een Escape Room op maat.

Escape Rooms op maat

Bij SocialSpel is onze grootste passie het ontwerpen van Escape Rooms en het liefst doen wij dit volledig op maat. Zowel online als fysiek weten wij een wereld speciaal voor de deelnemers te creëren. Samen met jou en ons team creatievelingen weten we je doel te bereiken én zijn we niet tevreden voordat we alle verwachtingen overtreffen.

Wat wil jij bereiken?

Het doel van het spel hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Je kunt een Escape Room op maat ook inzetten als fun en teamsamenwerking voorop staan. Maar het mooie van een Escape Room op maat is hiernaast ook dat je het perfect kunt inzetten om de deelnemers een bepaalde boodschap mee te geven. Zo hebben wij al eerder Escape Rooms gemaakt over onderwerpen als cybersecurity en duurzaamheid. In plaats van informatie simpelweg mede te delen aan alle collega’s (waar toch niet écht naar geluisterd wordt), kun je met een Escape Room op Maat de kennis ook op een interactieve en leerzame manier spelenderwijs delen. Doen dus! 

Organiseer je uitje in 8 stappen

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Geïnteresseerd geraakt?

Dit vinden anderen van ons

JohanProRail
Lees verder
Enorm compliment hoe jullie alles hebben opgezet die dag! Echt een top team!
WahbéING
Lees verder
Meedenkend, flexibel en een top resultaat. Deelnemers vonden het op maat gemaakte spel erg leuk!
FlorisDeloitte
Lees verder
Super geregeld met een geweldig mooi resultaat in een erg korte tijd. Wessel en Jeroen zorgde voor een goede en persoonlijke begeleiding door het gehele proces.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen over op maat gemaakte escape rooms

Elk op maat gemaakte online uitje vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we het uitje gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte online uitje te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat wij de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de het uitje. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat het online uitje perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we het hele online uitje langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

Dan is dé dag eindelijk aangebroken! De dag dat jouw vrienden, familie of collega’s aan het online uitje gaan deelnemen. Het uitje kan door onze operators worden begeleid. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van het online uitje willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de het online uitje met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om aan een online uitje deel te nemen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde online uitjes aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die het online uitje kunnen begeleiden. 

Wij maken diverse online uitjes op maat, maar de gemiddelde lengte van de spellen ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur.   

Ja, zeker! Dit is juist het hele idee van de op maat gemaakte online uitjes. Wij kunnen de uitjes snel aanpassen, dus speciaal naar jouw wensen op maat maken. Wanneer gewenst kunnen de spellen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden. Écht een uniek uitje dus!

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , JobOn en Unilever. 

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij zijn een interactieve, online escape room die je op afstand met elkaar speelt.

Zijn jullie er klaar voor?