Security Awareness escapegame
Gemiddelde beoordeling:
5/5
WAT WEET JIJ TE DOEN TEGEN EEN CYBERCRIMINEEL?

Je hoort het steeds vaker; organisaties die gehackt worden door phishing mails of andere cyberattacks. Waar het vroeger nog duidelijk was – iedereen snapte wel dat er niet écht een Nigeriaanse prins was die van zijn fortuin af moest – worden de technieken van hackers vandaag de dag steeds geloofwaardiger. Met alle gevolgen van dien. Om te voorkomen dat je jouw werknemers naar een verplichte oersaaie powerpoint presentatie moet sturen hebben we er een serious game over gemaakt. Ons spel ‘Take back control’ is een escape box – een soort escape room, maar dan in een doos! Laat jouw werknemers het belang van een goede cyberveiligheid zelf ontdekken tijdens een spannend en leerzaam spel.

Minimaal 3 tot maximaal 8 personen per groep

Maximaal 60 minuten

Vanaf €9,75 excl. BTW

Vanaf €13,75 excl. BTW

Online via Whatsapp & videocall software naar keuze

Nederlands en Engels

Online avontuur

Gemakkelijk en overal te spelen

Meerdere teams tegelijk

Chat via signal of MS teams

Live spelbegeleiding

Ook engelstalig beschikbaar

Op kantoor of gewenste locatie

Spannende escape box

Meerdere teams tegelijk

Fysiek en online hersenkrakers

Spelbegeleiding (optioneel)

Ook engelstalig beschikbaar

De online versie speel je vanzelfsprekend geheel online. Zolang je internet hebt in de ruimte kom je een heel eind! De escape box sturen we naar jullie op. Dit kan via de post verstuurd worden. Boek je de escape box liever met spelbegeleider vanuit LeisureTeam? Dan komen we met de boxen naar de gewenste locatie en coördineren we het event volledig.

Onze escape box is volledig in het thema cybersecurity. Onderwerpen die aan bod komen zijn phishingmails, ransomware, keyloggers, datalekken, cybercriminelen en hoe je jouw organisatie zo veilig mogelijk kunt houden online. Je kunt ons spel hybride spelen op locatie – een mix van fysieke én online puzzels die opgelost moeten worden – of geheel online. Welke variant je ook kiest; het wordt zweten, puzzelen en samenwerken. Kan jouw team jullie organisatie op tijd in veiligheid brengen?

Bekijk de trailer

Veel Gestelde Vragen:

Met ons spel bieden we organisaties de juiste balans bieden tussen een gave entertainende teambuildingsactiviteit & het creëren van bewustzijn onder werknemers over de noodzaak van cybersecurity. We geven dus niet tot in de details een scholing over cybersecurity, maar zorgen ervoor dat er onder jouw medewerkers spelenderwijs bewustzijn wordt gecreëerd. Ze krijgen inzicht in de gevaren van bijvoorbeeld phishingmails en ransomware en wat zij kunnen doen om deze te herkennen en hoe hiermee te dealen.

Voor zowel het online als de fysieke versie raden we aan om met minimaal 4 spelers te deelnemen. Wanneer je met een grotere groep wilt spelen kun je dit opsplitsen in teams. We hanteren in het dit geval een groepsgrootte van 4-8 personen per team. Het is een heel leuk idee om deze groepen tegelijk te laten starten (wij coördineren dit) zodat er een gezonde wijze van competitie ontstaat.

Om Take Back Control te kunnen oplossen heb je voor het fysieke spel het volgende nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding en geluid per team.
  • Een Escape Box per team.
  • Voldoende ruimte om met de deelnemers de Escape Box uit te pakken.

Voor de online versie heb je nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • Een Signal of Teamchat per team.
  • Een VideoCall per team om goed te kunnen overleggen. Deze VideoCall is alleen nodig wanneer de deelnemers zich niet op dezelfde locatie bevinden

Het uitje duurt maximaal 60 minuten. Met het opstarten en afsluiten kan je ongeveer uitgaan van 75 minuten.

Reviews:

Zij hebben de escaperoom eerder gespeeld:
Bart Nieuwenweg
Bart Nieuwenweg
Lees verder
Als internetbureau hebben we dagelijks te maken met cybersecurity. De pen- en hacktests vliegen ons om de oren en hackers liggen altijd op de loer. Des te leuker is het om met Take back control flink uitgedaagd te worden om een groot lek te voorkomen. Niet alleen een leuke ervaring, maar ook nog eens leerzaam en een bevestiging dat we scherp moeten blijven op cybersecurity. Aanrader!
Brian Jumelet
Brian Jumelet
Lees verder
Wat een ervaring. Het is niet alleen een enorme hersenkraker, maar er zit ook een wijze les in verwerkt. Het is een goede balans tussen plezier, uitdaging en leerzaamheid.
Previous
Next

Gespeeld door:

Over ons

Wie wij zijn

SocialSpel.nl is een initiatief van de Veluwse ondernemers Julia d’Aulnis (29) Jeroen Bos (29) en Paul Leune (36) van LeadLogic, digital marketing voor organisaties die willen groeien, en Chris Mulder (32) van Overtocht.nl, dé specialist voor ferry overtochten in Europa. Net als vele bedrijven zien wij momenteel ook onze verdiensten onder druk staan. Bij de pakken neer zitten, is geen optie en zo kwam Jeroen met het idee voor een interactieve online escape game. Na dagen en nachten lang te hebben gezwoegd, zijn wij trots op het eindresultaat.

Missie en visie

Nee, wij hebben voor deze start-up geen uitgebreid bedrijfsplan geschreven😀 maar hebben wel heel duidelijk een doel voor ogen. Wij willen mensen graag verbinden met elkaar door middel van spellen. Deze spellen hebben wij met passie en precisie ontwikkeld, en zijn te vinden op de website.

Collega’s verbinden

Wij willen met SocialSpel collega’s met elkaar verbinden. Teambuilding is een essentiële factor binnen een team, maar vaak is dat nog niet zo makkelijk. Met SocialSpel geven wij werkgevers een mooi en betaalbaar instrument om collega’s te verbinden.

Familie en vrienden verbinden

Met SocialSpel maken we van familie of vrienden één team die samen het mysterie gaan oplossen.

Lokale samenwerkingen

We werken zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en verenigingen. We bieden de online escape room van de lokale ondernemer aan en ondersteunen sportverenigingen met een afdracht naar hun clubkas voor elke verkoop via een van hun leden.

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega’s. Tot snel!