virtuele bierproeverij

Inclusief drie speciaalbiertjes, glas en opener
Inclusief persoonlijke begeleider
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Is je agenda opnieuw leeg omdat je vrienden, familie of collega’s niet meer ziet vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen? Wij hebben de ideale oplossing! In samenwerking met Social Spel en Hert Bier presenteren wij een virtuele  interactieve bierproeverij inclusief videorondleiding door de brouwerij. Vooraf krijg je drie speciaalbiertjes inclusief speciaalbierglas en bieropener thuisgestuurd, en tijdens de online bierproeverij kun je samen vanuit een videocall proeven, genieten van een leuke én leerzame rondleiding en test je je bierkennis in de bierquiz.

Hoe werkt de Virtuele Bierproverij?
Wij zorgen er voor dat iedere speler op tijd een bierpakket opgestuurd krijgt. In de reserveringsbevestiging van de virtuele bierproeverij vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’  er klaar voor zit. Tijdens de virtuele rondleiding in de virtuele bierproeverij zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier.  Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven 

Hoe meer zielen…
Je kunt de virtuele bierproeverij met ontzettend veel mensen spelen. Door onze ervaring met het begeleiden van grote groepen kunnen wij alle deelnemers een optimale spelbeleving garanderen.

€ 25.00 per persoon ex BTW
Inclusief drie biertjes, opener
en Speciaalbierglas

Bekijk hierboven de trailer

Dé ideale activiteit tijdens de huidige maatregelen!

KEnmerken bierbeleving:

   Aantal deelnemers

6 tm onbeperkt

   Speelduur

60 minuten

   Software

Zoom en Menti.com

   Prijs

25,- pp ex. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

rEVIEWS

Zij gINGEN JE VOOR
Jeroen
Jeroen
Lees verder
Echt een aanrader, deze digitale bierproeverij. Informatief en toch ook erg leuk.
Irene
Irene
Lees verder
Heerlijke speciaalbiertjes, leuk om te doen zo met iedereen vanuit de eigen woonkamer. Zo komen we de lockdown wel door! Dank Social spel !
 Bernette
Bernette
Lees verder
Heel erg leuk om te doen! Super goed opgezet en zit erg leuk in elkaar! Wij hebben er veel plezier van gehad!
Martijn
Martijn
Lees verder
Wauw, dit was gaaf. Ook als je niet van speciaalbier houdt, erg leuk om te doen.
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Onze online Bierproeverij is een unieke activiteit waarbij je samen vanuit een videocall een leerzame rondleiding door de brouwerij van Hert Bier krijgt onder het genot van een paar speciaalbiertjes.

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Zodra je een online reservering hebt gedaan, krijg je van ons meteen een formulier om de adressen (of het adres) waar de bierpakketjes naar toe moeten, door te geven. Wij zorgen ervoor dat de biertjes dan op tijd bezorgd worden.
  2. In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de videocall waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment supreme’ er klaar voor zit.
  3. Tijdens de rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. 
  4. Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven 

Proost!

Je kunt meedoen vanaf 8 personen. Voor alle gezelschappen tot 80 personen kun je een tijd selecteren en de boeking afronden. Je volgt samen met eventuele andere deelnemers de rondleiding maar hoort of ziet hen niet, en zij jou niet natuurlijk. Wél speel je de bierquiz tegen de andere deelnemers. Wij delen tussenstanden en gebruiken hiervoor de naam die jij tijdens de bierbeleving opgeeft.

Het is ook mogelijk om deze bierproeverij op een eigen tijdstip en volledig exclusief met eigen collega´s, vrienden of familie te spelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook 😉)

We hebben vijf werkdagen nodig om het bier bij jou of jullie thuis te bezorgen. Reserveer dus op tijd!

Nee, wij sturen drie bieren op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om een witbier, bockbier en een tripel bier.

Niet zoveel 😄

Wij zorgen vooraf voor de speciaalbiertjes, een glas en opener. Jij hebt alleen toegang tot het internet nodig en een laptop/computer/tablet én smartphone nodig.

Op de laptop/computer/tablet bekijk je de rondleiding en via je smartphone doe je mee aan de bierquiz en beoordeel je de biertjes.

Uiteraard is 18 de minimale leeftijd om mee te kunnen doen.

De kosten per persoon zijn € 25.00 exclusief verzendkosten. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de bierpakketjes op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

Betalen kan snel en veilig via iDeal.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in Coronatijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?