VIRTUELE MUZIEKBINGO

Perfect voor de vrijdagmiddagborrel OF
een digitaal PERSONEELSFEESTJE
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online VrijMiBo? Of wil je entertainment voor jouw online feestje? De Online Muziek Bingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!

Werkwijze van de virtuele muziekbingo?

Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zing en speelt liedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. Wie van jouw groep wint de bingo?

Benieuwd hoe het er uit ziet? Op verzoek sturen we je voorbeelden van andere organisaties die het ontzettend leuk hebben gehad!

 

Kenmerken Muziekbingo

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Speelduur

60minuten

   Software

Videocall via Teams, Zoom, Google Meet of ander programma naar keuze en online bingokaart software

   Prijs

15,- ex. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 15,-
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze online escape room in groepen van 3 t/m 8 personen. Het aantal groepen dat tegelijkertijd start, is onbeperkt. 

Aantal personen

Tot 24 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over de Virtuele Muziekbingo

Via een link kan elke speler een eigen unieke bingokaart genereren. Via een video call zullen de muzikanten de Bingo hosten. Guus speelt en zingt achter de piano of Marloes en Niels, ons muzikale duo, speelt allerlei liedjes die op de bingokaarten staan. We spelen dan voor de horizontale rij, verticale rij en volle kaart! Het is heel gezellig en er wordt altijd veel meegezongen.

Goede vraag! 

Het spel is te spelen met minimaal 20 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze muziekbingo te spelen. D.m.v. een video call kun je allemaal contact houden en de artiest zien. 

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor. Dan is het genot van live entertainment met je collega’s absoluut een aanrader! Deze Muziekbingo is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen!

De Muziekbingo duurt ongeveer een uur, maar kan ook in 30 minuten gespeeld worden.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

SocialSpel.nl biedt precies dat stukje plezier en ontspanning wat je momenteel mist. Wij leveren de leukste online interactieve oplossing om met collega’s iets tofs te doen tijdens de lockdown!

Zijn jullie er klaar voor?