Je verhaal delen doe je met een online Serious Game

Bezit jij over kennis waar je een bepaalde groep bewust van wilt maken? Of wil jij gedragsverandering onder je collega’s bereiken? Dan hebben wij 1 gouden tip. Bereik dit spelenderwijs! Door een spel te ontwikkelen dat de deelnemers boeit, motiveert en voldoening geeft wordt jouw kennis en wens zonder enige weerstand gedeeld. Wil jij ook spelenderwijs je doel bereiken? Ga dan voor een Serious Game op maat.

GAMES MET EEN MISSIE

Serious Games worden ingezet om kennis en vaardigheden efficiënt en spelenderwijs over te dragen aan een bepaalde groep mensen. Een Serious Game is ideaal om in te zetten wanneer je intrinsieke motivatie wilt stimuleren. Wil jij bijvoorbeeld een bepaald gedrag beïnvloeden of normen en waarden van jouw bedrijf overbrengen? Dan is een Serious Game hier de perfecte tool voor.

Een online Serious Game is vaak ideaal wanneer je een groot publiek wilt bereiken. Het spel kan online namelijk wereldwijd en op ieder moment gespeeld worden. De deelnemers hoeven op deze manier niet naar een bepaalde locatie te reizen en kunnen de game gemakkelijk virtueel spelen.

Samen brengen we het onderwerp voor de Serious Game uitgebreid in kaart. Vervolgens kunnen onze game developers kijken hoe we tot vernieuwende inzichten kunnen komen om het spel op de best mogelijke manier te ontwikkelen. Samen met jou stimuleren we een gewenste gedragsverandering met als effect een positieve invloed op de werksfeer, de werkrelatie en de klantervaring.

Een ONline Serious game in 8 stappen

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Geïnteresseerd geraakt?

Dit vinden anderen van ons

JohanProRail
Lees verder
Enorm compliment hoe jullie alles hebben opgezet die dag! Echt een top team!
WahbéING
Lees verder
Meedenkend, flexibel en een top resultaat. Deelnemers vonden het op maat gemaakte spel erg leuk!
FlorisDeloitte
Lees verder
Super geregeld met een geweldig mooi resultaat in een erg korte tijd. Wessel en Jeroen zorgde voor een goede en persoonlijke begeleiding door het gehele proces.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen over de serious games

De Online Serious Games die wij maken vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we de Serious Game gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte Serious Game te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat we de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de game. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat de Serious Game perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we de hele Serious Game langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

De Event dag zien wij als de eerste dag waarop groepen het spel gaan spelen. Het spel wordt begeleid door ons. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van de serious game willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de Serious Game met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om een online Serious Game te spelen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde Serious Games aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die de Serious Game kunnen begeleiden. 

Wij maken diverse serious games, maar de gemiddelde lengte van een spel ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur.   

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , JobOn en Unilever. 

Zijn jullie er klaar voor?