Uitjes op maat

Een spannende Escape Room organiseren op je eigen locatie? Of liever een event met een groots bedrijfsfeest of leuke workshops waaruit de deelnemers kunnen kiezen? Organiseer het met SocialSpel.nl!

Verbinding

Met onze uitjes zorgen wij voor fun en teamwork. Zo leer je jouw vrienden en collega's echt kennen!

Educatie & training

Onze uitjes zijn geschikt voor teambuilding en het trainen van verschillende vaardigheden.

Persoonlijk thema

Onze uitjes op maat kunnen gemaakt worden in een persoonlijk thema. Ideaal voor een nieuwe bedrijfsidentiteit!

Heb jij een verhaal dat je met je collega’s wilt delen? Een issue dat je spelenderwijs door de deelnemers wil laten oplossen? Wil jij je kennis of de normen en waarden van je bedrijf met deelnemers delen? Dan helpen we jou om dit verhaal te vertellen dmv een Customized Escape Room. 

Heb je er wel eens over nagedacht om een event op je eigen locatie te organiseren?  Perfecte manier om een belangrijke gebeurtenis te vieren of om alle medewerkers het kantoor eens op een andere manier te laten beleven. Genoeg reden om een tof event op locatie te organiseren!

Bezit jij over kennis waar je een bepaalde groep bewust van wilt maken? Of wil jij gedragsverandering onder je collega’s bereiken? Dan hebben wij 1 gouden tip. Ga voor een Serious Game op maat. Serious Games zijn spellen waarbij je spelenderwijs je nieuwe dingen leert.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR​

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of gewoon eens met ons kennis wilt maken. Je kunt zelf kiezen op welke manier je met ons contact wilt opnemen of vraag een vrijblijvende offerte aan!