Online escape game

Altijd inclusief persoonlijke begeleider

Een Online Escape Game is de absolute winnaar op het gebied van online spellen. Onder tijdsdruk los samen online puzzels & vraagstukken op en door op het web speuren lijkt het soms alsof je weer echt bij elkaar zit. Fun en spanning zijn hierbij gegarandeerd! Bij SocialSpel.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers meegedaan aan 1 van onze online escape games.

Gem. beoordeling
4.6/5

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape game van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Gem. beoordeling
4.6/5

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de Mol spel.

Gem. beoordeling
4.6/5

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1.

Gem. beoordeling
4.6/5

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Ben jij op zoek naar een toffe escape room waarbij je een bepaald doel voor ogen hebt? Een spel dat strategische inzichten bij de deelnemers teweeg zal brengen? Dan ben je met een escape room op maat, op de juiste plek! Een spel waarmee je tegelijkertijd  de deelnemers ook veel plezier geeft en dat tot verbinding zal zorgen. Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

Heb je vragen?

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel! 😄

Wat is een online escape game?

Een Online Escape Game is de absolute winnaar op het gebied van online spellen! Maar wat is een Online Escape Game? Met een online escape game ga je samen met vrienden, collega’s of familie de uitdaging aan om binnen 60 minuten speeltijd een mysterie te ontrafelen! De game is niet fysiek in een kamer, maar alles vindt online én op afstand plaats! Een Online Escape Game is nét zo spannend en origineel als een echte escape room. Onder tijdsdruk probeer je samen puzzels & vraagstukken op te lossen en speur je op het web naar aanwijzingen en oplossingen. Meer dan 100.000 deelnemers hebben inmiddels bij SocialSpel.nl meegedaan aan 1 van onze online escape games. Durf jij de uitdaging ook aan te gaan?!

Hoe gaat een online escape game in zijn werk?

Alle online escape games zijn te spelen in een WhatsApp groep. Je stelt zelf een team samen (3 tot 8 personen) en maakt een WhatsApp groep aan. Tien minuten voor het spel start voeg je hier 1 van onze betrokken spelbegeleiders aan toe. Het spel zal starten door middel van filmpjes, puzzels en vragen. Door deze puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie het mysterie ontrafelen! Om de beleving nog toffer te maken raden wij aan om tijdens het spel een VideoCall te starten. Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine!