De OnlIne SocialQuiz

De essentie van kennis is om het te gebruiken
Gemiddeld beoordeeld:
4.5/5

We zijn het er allemaal wel over eens. We zijn weer toe aan gezelligheid! Hiervoor is de SocialQuiz het aangewezen spel! Het is een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s.

Werkwijze van de online SocialQuiz?
De online SocialQuiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan op ieder moment worden gespeeld! Er is een spelbegeleider van ons aanwezig die de antwoorden van alle teams zal beoordelen, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. Er zal door middel van Zoom verbinding worden gemaakt met de spelbegeleider. Als er in teams gespeeld wordt kan je zelf nog een VideoCall opzetten om met je team te communiceren. De antwoorden kunnen doorgegeven worden met menti.com. Deze komen dan bij de spelbegeleider terecht en (als het goed is) stromen de punten binnen!

Hoe meer zielen…

Om het nog uitdagender te maken kan je de online SocialQuiz ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Bij ons staat plezier voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn. Durf jij deze te gekke strijd aan te gaan met je vrienden, familie of collega’s?

KEnmerken van de Online SocialQuiz

   Aantal groepen

Onbeperkt

   Aantal personen per team

Individueel of 4-5

   Speelduur

60-90 minuten

   Software

Zoom en menti.com

   Prijs

9,75 pp excl. btw

   Beschikbare talen

Nederlands en Engels

€ 9,75
Per persoon, exclusief btw

Organiseer je uitje in 6 stappen

Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met dit spel doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar de hartslag van een echte escaperoom!
Theo Van de Kamp
Theo Van de Kamp
Lees verder
Super tof opgezet. Leuk als activiteit voor de VrijMiBo op afstand:)
Maaike Van der Valk
Maaike Van der Valk
Lees verder
Super leuke avond gehad. Helemaal leuk dat wij het hier vanuit Oostenrijk met vrienden in Nederland konden spelen! Zat goed in elkaar het spel. Zeker een aanrader.
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Marina de Jong
Marina de Jong
Lees verder
Erg gezellige middag met vrienden gehad zo in de tweede lockdown. Zaten een paar lastige vragen tussen, maar uiteindelijk heeft team 'De roddeltantes' gewonnen! hahaha

We helpen je graag persoonlijk. Zodra je via het formulier op deze pagina een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, word je direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. Je kunt dan direct al je vragen stellen. Vraag dus een offerte aan via het formulier en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Tot snel!

STANDAARD

Speel deze Quiz met een grote groep tegelijk. Je kunt de antwoorden individueel of in groepjes van 4 a 5 personen doorgeven.  

Aantal personen

Tot 80 personen kunt u zelf gemakkelijk online reserveren en afrekenen met iDeal. Klik hiervoor op de optie ‘direct online boeken‘.

Liever achteraf betalen op factuur? Kies dan voor ‘offerteformulier

Deze escape room is te spelen met iedere groepsgrootte. Kies voor de optie ‘offerteformulier‘ om uw boeking te plaatsen.

Vanaf 100 personen maken wij graag een prijs op maat. Ook hiervoor klikt u op ‘Offerteformulier‘, waarna u de offerte-optie kunt aanvinken.

+ Borrelbox

Verstuur vooraf naar iedereen een borrelpakket, om de online beleving extra gezellig te maken. Wij bieden diverse pakketten, met heerlijke inhoud.

Veelgestelde vragen over de Online SocialQuiz

Onze online pub quiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.

2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz met jullie delen.

3. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de SocialQuiz in zoom.

4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!

5. Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen. 

Het is ook mogelijk om de socialquiz te spelen met nog grotere groepen. Bekijk hier onze oplossingen voor bedrijven en hier voor grotere groepen familie/vrienden.

Met het deels thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: AlgemeenBezienswaardighedenGeschiedenisMuziekintro’s en Logo’s.

De socialquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Ha, makkelijke vraag!

Wij begeleiden ieder spel persoonlijk! Via een zoom verbinding zal een spelbegeleider aanwezig zijn om de het spel te begeleiden, er is ook een chatfunctie om te communiceren met de spelbegeleider.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker, we zeggen niet voor niets: ‘het leukste cadeau in quarantainetijd!

Klik hier om direct online een cadeaubon te kopen. Deze wordt direct digitaal opgestuurd en is meteen in te wisselen.

Zijn jullie er klaar voor?