9 REDENEN OM VOOR DE ZOMER NOG EEN ONLINE UITJE TE DOEN

De coronamaatregelen worden gelukkig beetje bij beetje versoepeld en we mogen steeds meer, maar nog lang niet alles. Helaas duurt het nog even voordat we weer in grote groepen samen kunnen komen om voor de zomervakantie nog 1 keer samen te zijn. Tot die tijd bieden wij met onze virtuele lente en zomer uitjes of online escape rooms dé oplossing, want deze zorgen voor een zomerse sfeer en een perfect vermaak op afstand.

Ga samen met vrienden, familie of collega’s los met de crazy 44 oranje zomer editie, waarbij jullie zowel het sport als het zomerseizoen in huis halen. Of brengen jullie de zomerse geur in huis bij het bakken van jullie eigen aardbeien-rabarber cake? Shaken jullie de lekkerste zomercocktails? Of weten jullie alle zomerliedjes te combineren bij de bijbehorende artiest tijdens de zomerse virtuele muziekbingo?

Nog steeds niet overtuigd of zitten jullie in een twijfel om een online uitje te boeken? Hier zijn 9 redenen om voor de zomer nog een online uitje te doen. 

1. De coronamaatregelen laten fysieke uitjes nog steeds niet toe

Het coronavirus zorgt ervoor dat ons sociale leven even op een laag pitje staat. Logisch, maar wel lastig. We zijn nog steeds gebonden aan een aantal coronamaatregelen. En hoe graag wij hier ook van af willen komen, is het nog steeds noodzakelijk om ons aan deze regels te houden.

Mis jij je vrienden, familieleden of collega’s en blijf je graag op een leuke en veilige manier met ze in contact? Of heb jij inmiddels de zoveelste saaie online borrel gehad? Dan bieden onze online uitjes dé uitkomst! Alle uitjes zijn uiteraard volledig te organiseren volgens de richtlijnen van het RIVM. Het gaat om online uitjes.

2. Online uitjes nemen geen grote hap uit het budget

De kosten bij een fysiek uitje kunnen al snel flink oplopen. Wanneer je ergens uitgebreid gaat eten en drinken ben je al snel € 50,- per persoon kwijt. En dan heb je nog niet eens een activiteit gedaan!

Juist vanwege de relatief lage kosten is een online uitje de ideale activiteit. Het budget dat overblijft is dan beschikbaar om na de zomervakantie – als alles hopelijk weer kan – te besteden aan een uitje bij jullie op locatie of bij een toffe evenementenlocatie.

3. Een online uitje kan in grote groepen worden gespeeld en is erg schaalbaar

Wil jij iets leuks organiseren in een grote groep? Denk aan je afdeling van het werk, een schoolklas, grote groep vrienden of zelfs een hele familie. Onze online uitjes zijn te spelen met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij bij een deel van de uitjes aanraden om in teams te spelen voor de beste spelervaring. De grootte van de teams verschilt per online uitje. Wij kennen geen maximaal aantal teams en er kan bij sommige uitjes online gereserveerd worden. Anders is er altijd een offerte aanvraag mogelijk. 

Herken je dat er altijd mensen op het laatste moment afzeggen of juist toch met het uitje mee willen doen? Dat is bij ons niet erg! Onze online uitjes zijn erg schaalbaar, waardoor je nog steeds in een grotere of kleinere groep het spel kan spelen. 

4. Een online uitje is snel geregeld

Normaal wanneer je een uitje organiseert voor vrienden of collega’s moet je dit ruim van te voren plannen. De locatie of activiteit moet namelijk gereserveerd worden en iedereen moet kunnen of tijd vrij maken. 

Bij onze online uitjes hoeft dit niet! Als jij impulsief of last-minute iets wilt regelen voor de vrijdagmiddagborrel, teambuilding activiteit of voor een avondje met vrienden, ben je bij ons aan het juiste adres. Het is mogelijk om jouw online uitje tot een uur van te voren te reserveren, mits de gewenste tijd nog beschikbaar is.

5. Geen lange afstand rijden

De locatie van de online activiteiten zijn niet aan de andere kant van Nederland, maar daar waar jij zelf wil. Je hoeft hierdoor geen lange afstanden te rijden wat veel voordelen heeft, zoals:

  • Je hoeft geen vervoer te regelen of met het openbaar vervoer te gaan. Toch jammer dat je nu de vooraf gehuurde partybus kan laten staan. 
  • Je hebt geen vertragingen door files of de NS. 
  • Het scheelt je tijd en tijd kost nou eenmaal geld. Een partybus en parkeerkaartje ook!
  • Een drankje na behoort ook tot de mogelijkheden. 

6. Een online uitje is goed voor de teambuilding

We hebben allemaal wel wisselingen in het aantal collega’s gekregen in tijden van de pandemie. Of misschien ben jij zelf wel ergens nieuw en heb je tot nu toe alleen maar thuis gewerkt. Er is een groot aantal redenen op te noemen waarom je ook nog gewoon in deze tijd aan teambuilding moet doen. Teambuilding is zelfs onmisbaar binnen een bedrijf, juist wanneer het op afstand is. 

  • Je leert je team op een andere manier kennen, omdat ze op een luchtige manier opdrachten moeten doen.
  • Teambuilding leert je beter samen te werken.
  • Met behulp van online teambuilding zie en spreek je elkaar ook even persoonlijk. Omdat je op afstand werkt, is de kans groot dat jullie elkaar alleen over werk spreken.
  • De kans op een hecht(er) team is groter door leuke activiteiten die met teambuilding te maken hebben.
  • Met behulp van teambuilding kom je achter diverse rollen binnen een bedrijf: wie is geschikt voor leiderschap en wie is beter in volgen?
  • Een leuke activiteit, ook online, zorgt voor meer motivatie en productiviteit.

7. Ook bij slecht weer gaat een online uitje gewoon door

Dat is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van heel veel fysieke uitjes. Bij slecht weer is een middagje op survival toch een stuk minder leuk. En hoe leuk is een rondvaart door Amsterdam als het keihard regent? Veel activiteiten kunnen als het regent letterlijk in het water vallen. Daarom bieden online activiteiten op dit gebied echt dé oplossing.  

8. Online uitjes kunnen worden aangepast naar persoonlijke wensen

De meeste fysieke uitjes hebben al een eigen draaiboek waar weinig aan veranderd kan worden. Wil je nu een eigen script dat helemaal is aangepast aan jouw bedrijf? Een eigen vormgeving of een gepersonaliseerde scorepagina met resultaten van alle teams? Een persoonlijke touch aan het online uitje is altijd mogelijk!

Ook hebben wij ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte games met de online escape room als onze expertise. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Wij bieden een totaaloplossing aan, waarbij we met passie allerlei zaken kunnen uitdenken en begeleiden. Echt niets is ons te gek! 

Juist dat eigen tintje kan een online uitje extra leuk maken. Zo is de avond alles behalve saai omdat de deelnemers steeds weer verrast worden met leuke filmpjes, of dus vragen over het bedrijf, je vriendengroep of familie die men niet zag aankomen… 

Onze eventplanners gaan graag met je in gesprek zodra je een offerte bij ons hebt aangevraagd.

9. Goed te combineren met borrelpakket

Nu digitaal borrelen een alternatief is voor de standaard borrel op kantoor, bij vrienden thuis of in de kroeg, willen we het wel gelijk goed doen. Digitaal borrelen vraagt om wat extra aandacht en creativiteit. Daar gaan onze online uitjes in combinatie met een borrelpakket je bij helpen. 

Met maar liefst vijf verschillende borrelpakketten hebben wij voor ieder budget wat leuks te bieden. Alle pakketten worden met zorg verpakt en bij iedereen individueel thuisbezorgd. Ideaal in deze tijden! Voor een persoonlijke touch kunnen jullie ons een begeleidende brief toesturen, dan voegen wij dit voor een klein bedrag aan de pakketten toe. Zo hoeven de deelnemers zelf niets meer in huis te halen en kunnen zij onbezorgd aan het online uitje beginnen.

 

Heb je al zin gekregen om een online uitje te doen? Bekijk dan nu ons online uitjes aanbod of vraag een offerte aan. 

Deze blog is geschreven door
Picture of MATHYN NIEUWENHUIS
MATHYN NIEUWENHUIS

Stagiair Online Marketing

Picture of Michelle Lancee
Michelle Lancee

Stagiaire marketingcommunicatie

Ons Aanbod lente en zomer uitjes

Gem. beoordeling
4.6/5

Met deze 44 crazy opdrachten gaan jullie samen helemaal los en leren jullie elkaar pas echt kennen!

Gem. beoordeling
4.6/5

Leer bakken onder begeleiding van een chefkok en creëer samen een heerlijke zomerse aardbeien-rabarber cake.

Gem. beoordeling
4.6/5

Kom helemaal in de zomer stemming bij het maken van deze zomerse cocktails. Leer shaken en proef je eigen creatie!

Gem. beoordeling
4.6/5

Al jullie favoriete zomerliedjes komen voorbij! Meezingen is toegestaan, maar houd jullie bingokaart in de gaten!