Virtuele Nieuwjaarsbijeenkomst!

Altijd inclusief persoonlijke begeleider

Virtuele Nieuwjaars
bijeenkomst!

Altijd inclusief persoonlijke begeleider

Met de speciale jaarwisseling edities van onze toffe online activiteiten ervaar je absoluut een succesvolle virtuele nieuwjaarsbijeenkomst. Wil je de virtuele nieuwjaarsbijeenkomst helemaal compleet maken? Combineer dan jouw uitje met een borrelpakket. 

Onze nieuwjaarsspellen vormen een perfect vermaak in deze periode van Corona. Fun gegarandeerd!

Onze activiteiten voor een virtuele nieuwjaarsbijeenkomst:

Vier het nieuwe jaar en ga los tijdens onze 44 CRAZY nieuwjaars opdrachten. Kom allemaal uit je comfortzone en maak er online een onvergetelijke nieuwjaarsborrel van. Ready, set, go!

Onze online NieuwjaarsQuiz laat niet alleen je kennis over het afgelopen jaar testen, maar ook je algemene kennis. Muziek, Feit/Fabel, logo’s alles komt voorbij. Pak de oliebollen uit de kast en spelen maar!

Op zoek naar het uniekste uitje voor de online nieuwjaarsborrel? Kies dan voor de best beoordeelde online escape rooms van de gehele Benelux! Speur er samen flink op los tijdens de nieuwjaarsborrel!

De online bierproeverij zorgt gegarandeerd voor een  bruisende nieuwjaarsborrel, inclusief een toffe bierquiz en interactieve videorondleiding door de brouwerij van het Veluwse Hert Bier. 

Ga feestelijk het nieuwe jaar in met de online cocktailworkshop. Veilig vanuit huis, maar met het gevoel dat je bij elkaar in de woonkamer zit en samen een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit hebt. 

De virtuele muziekbingo is dé activiteit voor een muzikale nieuwjaarsborrel. Perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen! 

Hoe werkt een virtuele nieuwjaarsbijeenkomst?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze virtuele nieuwjaarsbijeenkomsten zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De virtuele nieuwjaarsbijeenkomst is gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Wij hopen allemaal dat we 2021 achter ons kunnen laten en dat 2022 een prachtig jaar wordt! Een leuke nieuwjaarsbijeenkomst is de perfecte manier om met collega’s het nieuw jaar in te luiden. Daarom bieden wij deze super toffe activiteiten voor de virtuele nieuwjaarsbijeenkomst aan, gegarandeerd plezier.

deze organisaTies gIngen je al voor:
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met deze spellen doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar je hebt het gevoel alsof je er echt bij bent!
Léon Mak
Léon Mak
Lees verder
Ideale uitjes voor een nieuwjaarsborrel! Er kwam mooie gesprekken uit de vragen van het nieuwjaars vragenspel. Een echte aanrader voor iedereen die iets leuks rond de jaarwisseling wilt doen!
Sven Goedhart
Sven Goedhart
Lees verder
De uitjes van SocialSpel.nl zijn altijd top verzorgd, wij hebben er nu meerdere gedaan en die vielen absoluut in de smaak
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Hele leuke spellen om te spelen, echt beter dan verwacht 😄
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuke spellen (we hebben er meerdere gespeeld) om met vrienden te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Kaylee Lamers
Kaylee Lamers
Lees verder
Leuk, interactief en uitdagend om samen op afstand!
Julia d'Aulnis
Julia d'Aulnis
Lees verder
Goed doordachte spellen en super leuk om met je vrienden te spelen! Zeker een aanrader in deze tijd; vanuit huis toch meerdere gezamenlijke activiteiten! 😍
Previous
Next