OnliNe Carnaval

Carnaval, de leukste en gekste tijd van het jaar! Helaas dit jaar niet feestend door de straten… Toch wordt het met onze carnavalsuitjes wordt het toch gezellig!

Onze oNliNe activiteiten voor Carnaval:

Kom uit je comfortzone en kom lekker in die carnavalssfeer met onze 44 CRAZY carnavalsopdrachten. Met dit uitje wordt carnaval zeker sensatie!

Onze online CarnavalsQuiz stelt jouw carnavalskennis goed op de proef. Ga de strijd met elkaar aan in de 5 rondes lange pubquiz!

Heb je zelf een fantastisch idee? We helpen je graag deze uit te voeren! Of wat dacht je van een gepersonaliseerd carnavalsuitje?

Hoe werkt een digitale carnaval?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze digitale carnavalsactiviteiten zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De digitale carnavalsactiviteiten zijn gemaakt om tijdens deze periode toch wat gezelligheid te brengen. Zorg ervoor dat je goed gekleed voor de dag komt en dan zorgen wij voor de rest! Met de Online CarnavalsQuiz en de Crazy 44 Carnavalseditie gaat het zeker sensatie worden!

deze organisaTies gIngen je al voor:
Bram van Vulpen
Bram van Vulpen
Lees verder
Met deze spellen doorbreek je echt de corona-sleur. Veilig in je kamer, maar je hebt het gevoel alsof je er echt bij bent!
Sven Goedhart
Sven Goedhart
Lees verder
De uitjes van SocialSpel.nl zijn altijd top verzorgd, wij hebben er nu meerdere gedaan en die vielen absoluut in de smaak
Lisanne Leune
Lisanne Leune
Lees verder
Superleuke spellen (we hebben er meerdere gespeeld) om met vrienden te spelen op afstand! Zeker een aanrader
Laura Camper
Laura Camper
Lees verder
Top vermaak met je vrienden op afstand in quarantaine tijd! 🤩
Martijn Bos
Martijn Bos
Lees verder
Hele leuke spellen om te spelen, echt beter dan verwacht 😄
Kaylee Lamers
Kaylee Lamers
Lees verder
Leuk, interactief en uitdagend om samen op afstand!
Julia d'Aulnis
Julia d'Aulnis
Lees verder
Goed doordachte spellen en super leuk om met je vrienden te spelen! Zeker een aanrader in deze tijd; vanuit huis toch meerdere gezamenlijke activiteiten! 😍
Previous
Next